Tekstannoncer.dk Log ind eller opret ny bruger
Du er her: Forsiden > Liste over partnerprogrammer og affiliatenetværk

For brugere

Find annoncører

Om Tekstannoncer.dk

Liste over partnerprogrammer og affiliatenetværk

Herunder er listet nogle affiliatenetværk, hvor du kan finde tekstlinks til at bruge i forbindelse med Tekstannoncer.dk.

Adservia Media
Kampagnenetværk med mange forskellige kamapgner.
Gå til Adservice Media

Brand2Brand
Kampagnebaseret netværk.
Gå til Brand2brand

Google AdSense
Google's velkendte annonceringsprogram. På Partnerprogrammer.dk finder du en guide til Google AdSense. Læs også hvordan du bruger Tekstannoncer.dk sammen med Google AdSense.

Mikkelsen Media
Mikkelsen Media har mange forskellige kampagner og nogle af disse er også unikke. Fra tid til anden kan du også finde klikkampagner her.
Gå til MM Medier

MM Medier
MM Medier er et kampagnenetværk i stil med bl.a. Brand2Brand og Retail Internet. For at blive tilmeldt MM Medier, skal du have et website med eget domænenavne med minimum 300 unikke, daglige besøgende eller udsende nyhedsbreve til 5000 eller flere deltagere. Websitet eller nyhedsbrevet må ikke indeholde stødende materiale.
Gå til MM Medier

Partner-ads
Find partnerprogrammer fra Partner-ads på Partnerprogrammer.dk. Bemærk at ikke alle partnerprogrammer tillader tekstlinks.
Gå til Partner-ads

Partnerprogrammer.dk
Her kan du finde alle danske partnerprogrammer, som ikke er tilsluttet et netværk, men har besluttet at drive deres eget partnerprogram. Du kan også sammenligne de forskellige partnerprogrammer, både dem der er tilknyttet et affiliatenetværk og dem der ikke er, så du finder de partnerprogrammer der giver dig den bedste kommission.
Gå til Partnerprogrammer.dk

TradeDoubler
Find partnerprogrammer fra TradeDoubler på Partnerprogrammer.dk. Bemærk at ikke alle partnerprogrammer tillader tekstlinks.
Gå til TradeDoubler

Zanox
Affiliatenetværk med base i Tyskland. Zanox har ikke så mange danske annoncører, til gengæld er de fleste dansksprogede annoncører her ikke at finde hos andre danske affiliatenetværk. Blandt annoncørerne er Air Berlin, Pampers, DaekOnline.dk, Spanair, Bon´a Aparte og Spis Bedre.
Gå til Zanox

Har du spørgsmål?
Få svar på dine spørgsmål om at tjene penge på nettet ved at besøge Tjen Penge.
Tekstannoncer.dk © 2006 - 2024 BitnoCom